Meer resultaten voor oosterse massage

oosterse massage
Sattva, oosterse massage, stoelmassage, olie massage, voedingsadvies, thaise massage, shiatsu massage, ayurvedische massage, workshops, teambuilding, Gent.
Praktijk voor Oosterse Massages en Voedingsadvies. Sattva biedt een brede waaier van massages aan, geeft voedingsadvies op maat en bezorgt je de mogelijkheid om zelf te leren masseren. Met de Massagemobiel bieden we massage, yoga en andere activiteiten aan op bedrijven, evenementen en feesten.
Oosters tapijt
Oosterse massage voor beginners BRUZZ.
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on instagram Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on youtube. Oosterse massage voor beginners. 1190355864 Bruno Schols Brussel Deze Week. Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp.
studentenjob kortrijk
traditionele Thaise massage.
De traditionele Thaise massage komt waarschijnlijk voort uit de Indiase geneeskunde en is misschien ook nog beïnvloed door Chinese kolonisten. Thaise massage is net als andere oosterse geneeswijzen gebaseerd op de gedachte dat er energiekanalen door het lichaam lopen en hant nauw samen met de boeddhistische leer.
omega horloge verkopen
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
20 jaar expertise. Al meer dan 20 jaar worden hier authentieke oosterse massagetechnieken, zoals Shiatsu en de traditionele Thaise massage aangeboden. Ook voor een sport, rug, nek en schoudermassage, een hotstone-massage, een kruidenstempelmassage, zwangerschapsmassage of Lomi Lomi kunt u hier terecht.
lekdetectie
Oosterse massage technieken.
Maar deze massage het is zeer effectief in het wegwerken van pijn en vermoeidheid Beide massage technieken Beide massagetechnieken zijn therapeutische vormen van massage gebaseerd op de principes van traditionele Oosterse geneeskunde. Die gebruik maken van bewegingen, rotaties en strekoefeningen en werken met het hele lichaam.
Oosterse Massages Leuven Aarschot-Rotselaar Te koop 2dehands.be.
Wil jij wegdromen onder het genot van een heerlijke Oosterse massage, een complete lichaamsmassage met warme olie op een mooie, unieke en rust. vandaag 0852: Leuven. Een Zalig Moment met een heel Zachte en Attentvolle Massage. 7 Dagen op 7, dus ook in de weekends, van 10u tot 23u Luca is een man met ervaring en geeft u een èchte tantr a massage.
Oostersemassage.
Massage works Japanse stoelmassage Kenzen Massage at Work. A A D I. Sombat Thaise Traditionele Massage. le-wing massage Opwijk. Traditionele thaise massage Sensaba. Urrucha Traditionele Thaise Massage. De Barefoot Doctor. Body Mind Healingcenter. Massage Parkstraat Arnhem. Body Mind Healingcenter. Duo massage CORPUS-massagepraktijk.
Oosterse massages Leuven Aarschot-Rotselaar Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Oosterse massages Leuven Aarschot-Rotselaar is helaas verwijderd. Wil jij graag ontspannen onder het genot van een heerlijke oosterse ontspanningsmassage compleet met warme olie en gegeven in een sfeervolle praktijkruimte door een gediplomeerder, ervaren massagetherapeute? Aarzel dan niet om me even te bellen ivm wat meer info of een afspraak, ik sta je geaag te woord. Geen seksuele dienstverlening. Van maandag tem. Vrijdag tss 9u en 17u, tot gauw! Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Goed in staat. Blauw lederen hoesje kleine vlekken. vandaag 1704: Zele. NIEUW Ik had een set gekocht, maar ik heb er namelijk veel te veel waar ik niks met doe. De stenen zijn ook mooi afgewerkt, makkelijk om m. vandaag 1552: Lier. Jina Massage Westende Kwalitatief en Vlaams tot 10/2/18.
Oosterse en Westerse massagetechnieken, een verschil? Relaxy Academy.
De Oosterse massagetechniek streeft niet alleen naar het verbeteren van fysieke klachten. De massage zal de gehele persoon terug in balans brengen: zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Het klinkt misschien allemaal wat zweverig en bij ernstige klachten is het raadplegen van een dokter best nog altijd de eerste stap.

Contacteer ons