Resultaten voor oosterse massage

oosterse massage
Oosterse massage goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 4 resultaten voor oosterse massage. 1 Chinese Gezondheidsmassage Center Sun. Brusselsesteenweg 208/11, 1500 Halle. Zaterdag 1000: 2100.: Hoofd, nek en schoudermassage. Bezoek onze webpagina. 2 Van Belle Eric. Hoeilaartsesteenweg 211, 3090 Overijse. Bezoek onze webpagina.
massage
Authentieke helende Oosterse massages te Oostende.
Onze massages hebben een grondige dieptewerking en voorkomen en bestrijden onder andere stramme spieren, chronische pijnen, en koude voeten. Wij bieden hiervoor verschillende vormen van helende Oosterse massages aan: traditionele Thaise massage, Thaise voetreflexologie, Tok-Sen massages, hotstone massages en oliemassages.
lening
Sattva, oosterse massage, stoelmassage, olie massage, voedingsadvies, thaise massage, shiatsu massage, ayurvedische massage, workshops, teambuilding, Gent.
Praktijk voor Oosterse Massages en Voedingsadvies. Sattva biedt een brede waaier van massages aan, geeft voedingsadvies op maat en bezorgt je de mogelijkheid om zelf te leren masseren. Met de Massagemobiel bieden we massage, yoga en andere activiteiten aan op bedrijven, evenementen en feesten.
backlinks
Oosterse Massage Antwerpen verwen uzelf bij TheCitySpa.be.
De Oosterse massage is en stevige massage die rekening houdt met de energiebanen in ons lichaam. Deze massage is geinspireerd op diverse oosterse massagetechnieken zoals thaise, shiatsu etc. Tijdens deze massage worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in de spieren verdwijnen.
glazenwassers amsterdam
Nephthys Oosterse massage.
Waarom nog wachten tot je instort, je schouders volledig vastzitten, je op zere voeten rondloopt, gespannen kuiten hebt, je elke dag wakker wordt met rugpijn, je regelmatig last hebt van hoofdpijn of migraine aanvallen. Tui Na is een therapeutische massage en de meest gebruikte massage als je pijnen hebt.
traditionele Thaise massage.
De traditionele Thaise massage komt waarschijnlijk voort uit de Indiase geneeskunde en is misschien ook nog beïnvloed door Chinese kolonisten. Thaise massage is net als andere oosterse geneeswijzen gebaseerd op de gedachte dat er energiekanalen door het lichaam lopen en hant nauw samen met de boeddhistische leer.
Thaise Massage 2dehands.be.
2 februari 2018 0741: Antwerpen. 50% korting op de 2de Oosterse massage. Herfst Actie: 2e Oosterse massage aan halve prijs Bij de Oosterse massage ligt de nadruk op de energiesystemen de energielijnen die door het. 21 januari 2018 0853: Antwerpen.
Cursus Thaise Massage De Schoonheidsschool.
Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van thaise masseur snel in de vingers wil krijgen. De Thaise massagetechniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere oosterse therapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor zowel de gever als de ontvanger van de massage.
Oosterse en Westerse massagetechnieken, een verschil? Relaxy Academy.
Toch wordt de Oosterse massagetechniek door steeds meer mensen gezien als een waardige aanvulling op Westerse geneeskundige therapieën. De Westerse massagetechnieken kennen een minder lange geschiedenis dan deze uit het Oosten. Hoewel er onenigheid bestaat over de oorsprong van de Westerse massagetechnieken, worden deze meestal onder de noemer Zweedse massage geplaatst.

Contacteer ons