Meer resultaten voor drukpuntmassage

drukpuntmassage
Chinese drukpuntmassage Flowtime Nederweert Weert.
Chinese drukpuntmassage is onderdeel van de Tuina-massage. Het is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders goed worden opgeheven.
studentenjob antwerpen
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
backlink
Acupressuur Drukpuntmassage Therapeut-zoeken.be zoek therapeut, coach, psychotherapeut, acupuncturist.,
Bij acupressuur worden dezelfde punten behandeld als bij acupunctuur, maar bij acupressuur worden geen naalden, maar de handen en vingers gebruikt. Therapeut Florianne Thieren. Wie ben ik.: Ik ben gespecialiseerd in Shiatsu drukpuntmassage, Cranio Sacraal therapie, Chi Nei Tsang orgaantherapie en Healing.
fietsen leasen
Babs Keyner, Natural Face Lift, Facelift, Japanse tsubo's, Japanse drukpuntmassage, gezichtsbehandeling, afvallen terwijl u lekker blijft eten, base zuur balans, yin en yang, tsubo massage.
Deze schoonheidsbehandeling is gebaseerd op de Japanse drukpunten massage. Door massage op de tsubos met een lichtverwarmende vitaminencreme worden huid en lymfe gestimuleerd tot afvoer van onzuivere stoffen. Naast het gezicht wordt ook aandacht besteed aan de tsubos op hoofd, nek en schouders.
top 10 schoonmaakbedrijven 2016
Zelfhulp-drukpuntmassage Acupressuur Sunam.
Shiatsu of acupressuur drukpuntenmassage is een eeuwenoude behandelingsvorm waarbij vinger of duimdruk wordt toegepast op het lichaam. Dit is een vorm van complementaire gezondheidszorg die heilzaam, ontspannend en vitaliserend werkt. Je krijgt heldere informatie over hoe acupressuur je gezondheid en welzijn kan verbeteren.
artaz.
drukpuntmassage goed gezond.
Wie een beroep doet op shiatsu doet dat voor de ontspannende werking of voor de helende effecten. Zo heeft shiatsu een gunstige invloed op.: hoofdpijn of migraine. whiplash of stijve nek. problemen aan het zenuwstelsel. problemen aan het spier of bottenstelsel. drukpuntmassage, massage, massagetherapie, shiatsu.
SHIATSU RELAXATIE MASSAGE BEHANDELING DRUKPUNTMASSAGE VOORDELEN.
Shiatsu of Japanse drukpuntmassage is een van de vele alternatieve therapien die de laatste jaren in opmars zijn. Deze behandeling tracht blokkades van de energiestromen in je lichaam op te heffen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen.
Drukpuntmassage Massage gezonde Ontspanning.
Door te drukken zorgt de masseur dat de doorbloeding in ons lichaam verbetert, de energie beter doorstroomt en wij ons ontspannen. Drukpuntmassage wordt bij gezichtmassage en stoelmassage veel gebruikt. acupunctuur bedrijfsmassage drukpuntmassage massageolie massageproducten ontspanning ontspanningsmassage shiatsu sportmassage stoelmassage. Facebook Twitter Hyves RSS-Feed.

Contacteer ons