Meer resultaten voor shiatsu massage

shiatsu massage
Shiatsupraktijk, massages in Oostende karate.
Shiatsu werkt op de meridianen energiekanalen in het lichaam en op de drukpunten of tsubo's' die bv ook in de acupunctuur worden gebruikt, via stilstaande, aangehouden, loodrechte druk, en voegt daar deugddoende, openmakende stretchings aan toe en stille aanraking of handoplegging.
shiatsu therapie
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond. Hondentrimmers gebruiken de shiatsu vaak bij honden met angst of huidproblemen.
massage
Shiatsu massage Sauna Inge.
Shiatsu rug halsmassage. Warme chocolade massage. Cellulities en afslankende behandeling. Sea of life behandeling. Beauty discovery arrangement. Halve dag arrangement. Dagarrangement zonder sauna. Dagarrangement met sauna. Door middel van verschillende massagevormen binnen één behandeling creëert men de mogelijkheid binnen te raken in ons zijn en dit op de 4 dimensies.
shiatsu massage
Shiatsu Wikipedia.
Het is een uitnodiging om dieper te dalen in het lichaam en de stilte en rust van het centrum te ervaren en de vreugde van het kern. Externe link bewerken. Shiatsu Massage Stijlen, meridianen, opleidingen, TCM termen enz. European Shiatsu Academy. Dutch Shiatsu Academy.
schoonmaakbedrijven in antwerpen
Mol Shiatsu massage of workshop hooggevoeligheid.
Mijn naam is Els Janssens. U kunt terecht in mijn massage praktijk te Mol voor shiatsu massage, coaching. voetreflexologie, stoelmassage, reiki en chakra healing massage. De massages worden door de kledij heen gegeven. Deze behandelingen geven verlichting bij diverse klachten.
Shiatsu Massageapparaat 2dehands.be.
Shiatsu kussen en massagemat. Shiatsu kussen: massage voor rug en schouder Massagemat: massagetoestel met 5 motoren en verwarming. 29 april 2018 1538: Turnhout. 3D Deluxe Shiatsu en Massagestoel. 3 D Deluxe Shiatsu en Massagestoel voor schouder en rugmassage met warmte.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
Shiatsu Massage Thermae Grimbergen Thermae.com.
MA-DO, ZO 1030: 2300: VR-ZA 1030: 2400.: Wolvertemsesteenweg 74, 1850 Grimbergen. Thermae Boetfort Thermae Sports Thermae Grimbergen. Shiatsu is een Japanse massage: door het bewerken van de juiste meridianen en het stretchen van je lichaam wordt je natuurlijke evenwicht hersteld.
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Leer shiatsu massages geven in 5 weken. Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.

Contacteer ons