Meer resultaten voor Indische massage

Indische massage
Indische massage, massage met warme olie.
Door het rustgevende en ontspannende karakter van Indische massage is deze een uitstekend middel om lichaam en geest in balans te brengen. De massage gebeurt met aangepaste natuurlijke biologische warme oliëen. De Indische massage geeft een diep gevoel van heerlijke ontspanning, welbehagen en koestering.
bachbloesem
Indische massage.
Een wereld van ontspanning. In India behoort massage tot de dagelijkse praktijk. De techniek van de Indische massage is duizenden jaren oud en wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt deel uit van de Ayurveda.
lening
Indische Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
In India behoort massage tot de dagelijkse praktijk en wordt daar toegepast om het lichaam in balans en in goede gezondheid te houden. De Indische massage maakt deel uit van de Ayurveda massage, en is de oudste vorm van massage.
speelautomaat
Indische Full Body Massage bij Oriëntal Paradise te Temse.
Deze massage omvat het volledige lichaam en wordt gegeven met warme Indische olie. 60 minuten The Oriëntal Indische full body massage. 6500, / 1 persoon. 90 minuten The Oriëntal Indische full body massage. 9500, / 1 persoon. 60 minuten The Oriëntal Indische full body massage in duo.
inkt bestellen
Indische massage wellnessganesh.be.
De oude Indische massage is meer den 5000 jaar oud en één van de oudste vormen van geneeskunst. Het maakt deel uit van de Ayurveda, letterlijk vertaald de kennis veda van het leven ayur. Deze massage is een echte weldaad voor het lichaam.
massage
De Indische massage De Innerlijke Levenskracht.
De massage helpt bij het opheffen van blokkades en is een stimulans om na te denken. Door de gewaarwording komen we dichter in contact met ons eigen lichaam. Bij een Indische massage worden alle giftstoffen weg gemasseerd uit het lichaam.
Een Indische massage: de ultieme ontspanning De Schoonheidsschool.
Dan kan je een cursus Indische massage volgen aan onze campussen in Gent, Antwerpen en Hasselt. Je leert alle technieken en je zal onmiddellijk het rustgevende karakter van deze massage aanvoelen. Ga naar de cursuspagina van Indische massage voor meer informatie.
Indische Massage te Gent Tiantu Relax.
Ze kunnen talrijke klachten opheffen zoals verkrampingen en verstijvingen. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. Prijs 55, voor een uur massage. Wil je meer weten over de Indische massage, bel gerust met Vera Borremans, 0475 855 615.

Contacteer ons