Meer resultaten voor workshop massage

workshop massage
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
Vindt u het aangenamer om als koppel samen een massage te ondergaan, kies dan voor onze ontspannende duo massage. Wenst u nog wat langer na te genieten, kies dan voor onze partnerplusmassage. Na de workshop ontvangt u volgens uw keuze een voetmassage of hoofdmassage van 15min.
massage
Massage cursus, workshop, opleiding activate.me.
Reiki of ontspannende massage voor kinderen. Reiki en ontspanningsmassage voor kinderen Ook voor kinderen kan ontspanning nuttig zijn, de kinderen van vandaag moeten alsmaar meer. Wekelijks op maandag 1300-1900.: 1 2 3 4 7 8 Volgende. cursus, workshop, opleiding 60.
bachbloesem
Massageworkshop voor twee Massages Ripozo.
Na afloop krijgen jullie nog een flesje massageolie mee naar huis om verder te oefenen en een korte handleiding met een aantal tips. Uiteraard kan de workshop nog worden uitgebreid met een massage van één van jullie of van jullie allebei.
backlinking
PrivéCursussen / Workshops massage OOK AAN HUIS 2dehands.be.
1811 x bekeken sinds 18 december 2016. 1 van 2. Leer op een professionele manier masseren! Willen jullie zelf leren om mekaar te masseren dan kan je hier een. persoonlijk aangepaste workshop massage volgen. Er zijn verschillende cursussen mogelijk.: Hot stone massage.
schoonmaakbedrijven
LACHSESSIE LACHWORKSHOP LACHYOGA WORKSHOP: MASSAGE@WORK.
De helft van de deelnemers neemt plaats op de stoelen, terwijl de andere helft de eenvoudige technieken aangeleerd krijgt en kan toepassen. In het tweede gedeelte van de workshop wisselen de deelnemers van plaats zodat iedereen de kans krijgt om te genieten van deze heerlijke massage.
Tantra massage cursus.
Je gaat veel op elkaar oefenen in de praktijk. Wil je eerst ondervinden of de tantra massage cursus iets voor jullie is, dan kun je ook eerst workshop van één dag volgen. Tijdens de cursus leren jullie elkaars lichaam beter kennen.
Leren masseren als partners.
Heerlijk genieten van een ontspannende massage, zeker wanneer de massage door uw partner wordt gegeven! Als u niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om uw partner een massage te geven. Nu leert u verschillende massagetechnieken om zelf thuis aan de slag te gaan!
Massage: Vind een cursus, training, workshop, weekend ea. ivm massage.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Massage: Vind een cursus, training, opleiding, workshop, weekend ivm massage. Zoekopdracht aanpassen Alle Zoekresultaten. Vind een cursus.
Workshop Thai Massage bij Yoga on Call Yoga on Call Yoga in Gent.
Workshop Thai Yoga Massage met Johan Louncke VOLZET! zaterdag 6 december van 15.00-18.00 uur. Thai Massage wordt ook wel yoga voor luie mensen genoemd. Je ervaart dezelfde positieve effecten als bij de beoefening van yogahoudingen, maar dan zonder er de minste inspanning voor te doen.

Contacteer ons