Zoeken naar workshop massage

workshop massage
Massage cursus, workshop, opleiding activate.me.
23/03 0915-1615: 1 lesdag. Massage is een heerlijke manier om tegemoet te komen aan de basisbehoefte van aanraking bij babys en kinderen. Na wat achtergrond. 18/03 1000-1700: 1 lesdag. Welke behandeling of therapie is meest geschiktWelke supplementen of bloesems of kruiden gebruik je bestIn welke. 25/03 1000-1700: 1 lesdag. Weekend workshop Love Yourself Heal your Life.
yoast seo
Massageworkshop voor twee Massages Ripozo.
Na afloop krijgen jullie nog een flesje massageolie mee naar huis om verder te oefenen en een korte handleiding met een aantal tips. Uiteraard kan de workshop nog worden uitgebreid met een massage van één van jullie of van jullie allebei.
goedkoopste hypothecaire lening
WORKSHOP MASSAGE Begijnhof Brugge TREES DEWEVER.
Je leert enkele grondbeginselen van aromatherapie. We leren kunstig omgaan met aanraking en ervaren de weldaden van nabijheid en aandacht. De basistechnieken van de Californische massage zijn doorspekt met de Rebalancing visie, waarin bewustwording, aandacht, acceptatie en diepe ontspanning belangrijk zijn.
werk student
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
Vindt u het aangenamer om als koppel samen een massage te ondergaan, kies dan voor onze ontspannende duo massage. Wenst u nog wat langer na te genieten, kies dan voor onze partnerplusmassage. Na de workshop ontvangt u volgens uw keuze een voetmassage of hoofdmassage van 15min.
vrouwen horloges
Leren masseren als partners.
Heerlijk genieten van een ontspannende massage, zeker wanneer de massage door uw partner wordt gegeven! Als u niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om uw partner een massage te geven. Nu leert u verschillende massagetechnieken om zelf thuis aan de slag te gaan!
LACHSESSIE LACHWORKSHOP LACHYOGA WORKSHOP: MASSAGE@WORK.
De helft van de deelnemers neemt plaats op de stoelen, terwijl de andere helft de eenvoudige technieken aangeleerd krijgt en kan toepassen. In het tweede gedeelte van de workshop wisselen de deelnemers van plaats zodat iedereen de kans krijgt om te genieten van deze heerlijke massage.
Workshop massage van rug-nek-schouders voor beginners en met ervaring Deze Workshop is offline.
Workshop massage van rug-nek-schouders voor beginners en met ervaring Deze Workshop is offline. Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links. Vind een activiteit Vind een Workshop in Melle. Workshop massage van rug-nek-schouders voor beginners en met ervaring.
Tantra massage cursus.
Wil je eerst ondervinden of de tantra massage cursus iets voor jullie is, dan kun je ook eerst workshop van één dag volgen. Tijdens de cursus leren jullie elkaars lichaam beter kennen. Hierdoor ontstaat een betere communicatie en vergroot de intimiteit.
Leren masseren Relaxhuis Carpe Diem.
Leer je partner/familielid/vriendin een ontspannende massage geven van schouders en nek. De massage is zeer toegankelijk: bovenop de kledij en de ontvanger zit op een stoel. Tijdens de workshop ontvang je en geef je de massage! Er wordt op elkaar gewerkt.

Contacteer ons