Resultaten voor massage leeuwarden

massage leeuwarden
ELVE Massage Massagepraktijk in Leeuwarden voor klassieke, holistische, Lomi Lomi en stoelmassage. Ook voor Thaise Yoga en gezichtsmassage. Ook voor workshops.
De agenda voor de activiteiten vind je hier. Elve Massage zit in de Wassenberghstraat op nummer 3 in Leeuwarden, Friesland en is goed te bereiken met het ov omdat de praktijk slechts 2 minuten lopen van het station van Leeuwarden is.
massage
Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden.
Klik hier om de tekst te bewerken. Welkom bij Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden. Thongbun Thaise Massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in Leeuwarden in de wijk Camminghaburen. Wij verzorgen diverse soorten massages. U kunt bij ons terecht voor.:
lening

andere vermeldingen in Leeuwarden waarin u mogelijk bent geïnteresseerd. Thongbun Thaise Massage. Leeuwarden Thongbun Thaise Massage. Welkom bij Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden. Thongbun Thaise Massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in Leeuwarden in de wijk Camminghaburen.
backlink
Chinese Massage in Leeuwarden.
Chinese Massage Qin is een nieuwe salon in de wijk Aldlân in Leeuwarden. U kunt hier terecht voor diverse ontspannende Chinese massages door een gediplomeerde meer. Yans Massage Leeuwarden. Yans Massage Leeuwarden is gevestigd in het centrum van Leeuwarden voorheen Massagesalon Xiu Yans Massage Massage Leeuwarden is gespecialiseerd in klassieke Chinese Massage en ontspanningsmassages.
glazenwassers
Massagepraktijk Nowak Leeuwarden. Relaxerende massages voor lichaam amp; geest. Nowak Wellness Totaal Leeuwarden.
Na telefonisch contact kunnen wij dat in orde maken al naar gelang uw wensen. Dit betekent dat er 2 personen tegelijkertijd een massage krijgen. Gezellig om samen te doen en ideaal voor echtparen, vrienden, vriendinnen, collegas, studenten, etc. En het is nog voordeliger ook! Wij beschikken over 2 massagetafels, ieder persoon heeft zijn EIGEN masseur dus. voor de duidelijkheid: de behandeling duurt per persoon 70 minuten, maar de totaalprijs is 85. ZEER POPULAIR is om als DUO de 90 minuten versie te boeken. Dit is een combi van 60 min ontspanningsmassage op de buik liggend met 30 min Indiase hoofdmassage liggend op de rug. De kers op de taart hoor! Én voordelig: 110 euro. Kijk ook op de pagina: Indiase hoofdmassage. 8926 LV Leeuwarden.
Heerlijk Genieten Wij zijn ook in de avond geopend.
Welkom bij Turquoise Massage Leeuwarden. Voor al uw rust en ontspanning, wij zijn ook in de avond geopend. Turquoise Massage biedt u verschillende massages aan. Elke massage dient ter ontspanning. Na de massage zullen uw ogen stralen en u kunt nog dagen nagenieten van dit ene moment.
Massage in Leeuwarden, overzicht van 17 bedrijven over massage in Leeuwarden.
Massage in Leeuwarden. Massage in Leeuwarden. De volgende 17 bedrijven gerelateerd aan massage uit Leeuwarden zijn gevonden. Meer over massage. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Leeuwarden en behoren tot de categorie massage salon.
Massage Praktijk Leeuwarden.
Hier kun je alle informatie vinden over mijn sport massagepraktijk te Leeuwarden. Massage kan zorgen voor een sneller herstel bij klachten van de bewegingsfuncties, een verbeterde lichaamlijke conditie en het verlichten van pijn en massage kan zelfs zeer ontspannend werken.
Masseur in Leeuwarden massage-info.nl.
Massage Qin is een kleine aan huis massagesalon in Leeuwarden, Qin is in China opgeleid en heeft daarvoor meerdere Chinese diploma's' behaald Ondanks dat zij een. Praktijk voor Massage Therapie Phua Leeuwarden. Praktijk voor Massage Therapie Phua is vanaf 2000 bezig.

Contacteer ons