Zoeken naar massage leeuwarden

massage leeuwarden
ELVE Massage Massagepraktijk in Leeuwarden voor klassieke, holistische, Lomi Lomi en stoelmassage. Ook voor Thaise Yoga en gezichtsmassage. Ook voor workshops.
De agenda voor de activiteiten vind je hier. Elve Massage zit in de Wassenberghstraat op nummer 3 in Leeuwarden, Friesland en is goed te bereiken met het ov omdat de praktijk slechts 2 minuten lopen van het station van Leeuwarden is.
Garagepoort
Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden.
Klik hier om de tekst te bewerken. Welkom bij Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden. Thongbun Thaise Massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in Leeuwarden in de wijk Camminghaburen. Wij verzorgen diverse soorten massages. U kunt bij ons terecht voor.:
backlink
Chinese Massage in Leeuwarden.
Yans Massage Leeuwarden is gevestigd in het centrum van Leeuwarden voorheen Massagesalon Xiu Yans Massage Massage Leeuwarden is gespecialiseerd in klassieke Chinese Massage en ontspanningsmassages. Massage Therapie Phua. Op verzoek van de eigenaresse zijn de afbeeldingen, adresgegevens, website en overige gegevens van deze vermelding verwijderd.
werken vanuit huis student
Yan's' Massage Leeuwarden.
Yans Massage Leeuwarden is gevestigd in het centrum van Leeuwarden voorheen Massagesalon Xiu. Yans Massage Massage Leeuwarden is gespecialiseerd in klassieke Chinese Massage en ontspanningsmassages. Daarnaast kunt u hier tegenwoordig ook goed terecht voor diverse beautybehandelingen zoals nagelverzorging. Aantrekkelijke tarieven, de prijs voor een Chinese Massage is 35 per uur.
goedkope horloges online
Alle massage in Leeuwarden, overzicht van 17 bedrijven over massage in Leeuwarden.
Trefwoorden van Itouch Shiatsu Leeuwarden: massage, shiatsu behandeling, shiatsu therapie, shiatsu massage, shiatsu therapeut, Zen Shiatsu, stoelshiatsu, stoelmassage, bedrijfsmassage Friesland, energetische therapie, healing, massage op evenementen, massage therapeut. 06-33832377, Carlierstraat 38, 8919BC in Leeuwarden. Meer over Itouch Shiatsu Leeuwarden contact website.
Massagepraktijk Nowak Leeuwarden. Relaxerende massages voor lichaam amp; geest. Nowak Wellness Totaal Leeuwarden.
Na telefonisch contact kunnen wij dat in orde maken al naar gelang uw wensen. Dit betekent dat er 2 personen tegelijkertijd een massage krijgen. Gezellig om samen te doen en ideaal voor echtparen, vrienden, vriendinnen, collegas, studenten, etc. En het is nog voordeliger ook! Wij beschikken over 2 massagetafels, ieder persoon heeft zijn EIGEN masseur dus. voor de duidelijkheid: de behandeling duurt per persoon 70 minuten, maar de totaalprijs is 85. ZEER POPULAIR is om als DUO de 90 minuten versie te boeken. Dit is een combi van 60 min ontspanningsmassage op de buik liggend met 30 min Indiase hoofdmassage liggend op de rug. De kers op de taart hoor! √Čn voordelig: 110 euro. Kijk ook op de pagina: Indiase hoofdmassage. 8926 LV Leeuwarden.
Chinese massage Qin Chinese massage een goed gevoel.
Chinese massage Qin Chinese massage een goed gevoel. Welkom bij Chinese massage Qin.Qin heeft haar deuren geopend in Leeuwarden. Zij heeft ervaring opgedaan in Litang dat in China ligt. Hier heeft zij meerdere diplamas behaald voor het geven van een traditionele Chinese massage.
Massage Praktijk Leeuwarden.
Hier kun je alle informatie vinden over mijn sport massagepraktijk te Leeuwarden. Massage kan zorgen voor een sneller herstel bij klachten van de bewegingsfuncties, een verbeterde lichaamlijke conditie en het verlichten van pijn en massage kan zelfs zeer ontspannend werken.
Goedkope massage in Leeuwarden: Nu tot 70% sparen op massages in Leeuwarden GROUPON.nl.
Een massage in Leeuwarden kan dan ook wonderen doen voor zowel lichaam als geest. Bovendien kunt u nu flink besparen op een massage in Leeuwarden als u de kortingsbonnen van Groupon bestelt! In Leeuwarden een massage krijgen is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest.

Contacteer ons