Op zoek naar chocolade massage?

chocolade massage
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
Wie wil zich eens niet omhullen met een laagje chocolade op uw naakte huid, met streelzachte bewegingen om alle zintuigen te prikkelen en u naar een heerlijk moment van pure verwennerij te brengen. Nieuw is een heerlijke massage aan de vingers met de Koreaanse ring.
oozoo
Chocolademassage Delphin Massage Beauty.
Dit heeft te maken met de stof theobromine. Verder bevat chocolade ook veel mineralen. De massage vindt plaats middels strijkingen en zachte knedingen wat een zeer ontspannend effect heeft. Ter voorbereiding op de massage wordt de huid eerst met een scrub gereinigd.
lening
Chocolade massage De website van body-and-spirit!
Zijn alkaloïde, de theobromine helpen o.a. bij de productie van endorfine, substantie die de werking van serotonine verhoogt, de neuro seingever van rust en een goed humeur of anders gezegd: De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Verzachtend en gulzig, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdom-peling van lichamelijk en geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.
trapliften
Chocolade massage BodyZensation.
Laat u verrassen door de unieke behandeling van een chocolade of hot chocolate massage. Wat is een chocolade massage. Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. De chocolade zal niet alleen uw huid voeden en verzachten, maar ook de geur zal ontspannend werken.
vdab antwerpen
Massages Sauna Isis.
NU 49 65. CHOCOLADE MASSAGE: Met pure cacao, die het gelukshormoon stimuleren. Vertraagt het verouderingsproces van de huidcellen. THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE MET OOSTERSE OLIE: Ontspannend, reinigend en ontstekkingremmend. Activeert de stofwisseling en versterkt het immuumsysteem. Zeer goed bij spier-en gewrichtspijnen.
Arrangement schoonheidssalon massage chocolade massage parafinebad Alibelle.
Relaxerend Chocolade arrangement 120. Lichaamsscrub met chocolade peeling. Massage met warme chocoladeolie. Voedende chocolade pakking van de rug en achterkant benen. Gelaatsmassage met warme chocoladeolie. Hand en voeten arrangement 75. Manicure met handmassage en parafinebad. Pedicure met voetmassage en parafinebad.
Massages Wellnesscenter Sauna De Bron.
nageniet-moment met drankje in lounge. 1 u 30 1 pers. 2 u 00 2 pers. Lichaamspeeling met zeezout en amandelolie. Hot Chocolate pakking. massage van de rug met Hot Chocolate. Nageniet-moment met drankje in lounge. 1 u 30 1 pers.
Hoe geef ik een hot chocolate massage.
Een massage is al heerlijk, maar een hot chocolate massage overtreft dit gevoel ruimschoots. Een hot chocolate massage is een massage waarbij je gebruik maakt van warme, gesmolten chocolade. De chocolade is goed voor je huid en de heerlijke geur werkt ontspannend.
Chocolade massage, een unieke ervaring.
De chocolade massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Een moment van heerlijke ontspanning, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

Contacteer ons