Resultaten voor ontspannende massages

ontspannende massages
Duomassage Antwerpen duo massage duo massage Antwerpen The Wellness Room.
Bij The Massage Room in Antwerpen kan u per 2, of in groepjes van 4-5 personen samen genieten van een ontspannende massage door 2 masseuses. De minimumtijd bedraagt 60 min voor een duo-behandeling. Onze massages worden gegeven door gecertificeerde therapeutes, die hun roeping hebben gevonden in het therapeutisch behandelen van allerlei klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of allerlei stressgerelateerde klachten.
zonnepanelen
Verwen je zelf met een ontspannende massage.
Dan komt de rug aan de beurt, eerst met de ontspannende massage, gevolgd door de hot-stones. Deze massage is enkel mogelijk in 60 minuten. Natuurlijk ook mogelijk in combinatie met de sauna. Prijslijst massages 2013. schouders, nek, rug, achterkant benen.
luchtreiniger
bol.com Genieten! Ontspannende massages, Karin Schutt 9789044703481 Boeken.
Geniet van kop tot teen! Wat kan er verkwikkender zijn voor lichaam en ziel dan een ontspannende massage? De massages in dit boek doen stress verdwijnen en geven u een nieuw gevoel van harmonie en energie. Zweedse massage, reflexzonemassage, acupressuur of shiatsu.
spouwmuurisolatie prijs
Ontspannende massages Bilzen UiT in Vlaanderen.
Het ijs op de schaatsvijvers is nog nét niet dik genoeg, dus tippen we twaalf indoor schaatsbanen. The Psalms Experience. Win een dagpas voor het Klarafestival. Een intense ervaring waarin maar liefst 75 psalmen, 75 componisten en 3 koren de hoofdrol spelen.
lekdetectie
tantraloft.be Uniek ontspannende koppelmassage in Antwerpen.
Laat de spanningen van je af glijden. De ontspannende duomassage is een laagdrempelige vorm van duomassage voor koppels, die jullie uitnodigt tot intens genieten als koppel. Het is een verwarmende duomassage die gevoelige spieren verzacht en gespannen punten laat ontspannen.
Me-Time massage Ontspannende massages in regio Kortrijk.
Welkom bij Me-time massages. Me-time massages is een massagepraktijk uit Kortrijk Bissegem. Bekijk rustig even de verschillende massages mogelijkheden. Nog vragen of wens je wat meer info? Contacteer me via mail of telefoon. Ik help je graag verder. Maak tijd voor jezelf.
Ontspannende, grondige en zeer deugddoende massage Reizigersbeoordelingen Sodamassage TripAdvisor.
Sodamassage is een klein, maar fijn massagesalon, waar passie en creativiteit samensmelten. Stap binnen in het bijzonder kader van een authentieke Middeleeuwse kelder en geniet van unieke heerlijke massages Sodamassage en duo massage op maat. Voor alle duidelijkheid: bij Sodamassage kan je dus NIET terecht voor happy endings, erotische of tantrisch getinte massages! Nuttige informatie: Toiletten. 5 oktober 2017 beoordeeld. 5 oktober 2017 beoordeeld. Ontspannende, grondige en zeer deugddoende massage.
Nood aan een ontspannende massage? Zo doe je het zelf Psycho Nina HLN.
Nood aan een ontspannende massage? Zo doe je het zelf. 08 augustus 2014. Bron: Today Health. Deel 0 Tweet. Psycho Heb je geen tijd om helemaal te ontstressen met een massage in een schoonheidssalon. Dan doe je het toch gewoon zelf?

Contacteer ons