Meer resultaten voor masseur

masseur
Masseur massage Vind een Therapeut.be.
Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Masseur voor massage. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten.
catering amstelveen
Opleidingen SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Heb je een iPad of iPhone of ben je van plan er eentje aan te schaffen dan wil je beslist wel weten wat alle mogelijkheden hiervan zijn en hoe je dat toestel optimaal kan gebruiken, hetzij privé, hetzij in een professionele omgeving.
gemeente arnhem
Masseur massage in Heist-op-den-Berg VindeenTherapeut.be.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Masseur voor massage in Heist-op-den-Berg. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus.
catering amstelveen
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Hou er rekening mee dat de examens verplicht in het Nederlands worden afgenomen. Op het einde van het opleidingstraject wordt er een eindexamen afgenomen door de docent waarbij al je praktijkkennis van masseur wordt getoetst in aanwezigheid van een jurylid.
huis kopen zeist
Vind een opleiding VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
cursus c++ programmeren
Opleiding Cosmetisch Masseur Opleiding als Thuisstudie NHA.
Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het diploma Cosmetisch Masseur. Als je ook je getuigschrift Bedrijfsbeheer hebt behaald, mag je aan het werk als zelfstandig cosmetisch masseur volg hiervoor onze opleiding Eigen Massagesalon Starten. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek.
Masseur CVO-STEP.
Dit betekent dat je op het ogenblik van je inschrijving 16 jaar bent of 15 jaar en de eerste twee leerjaren van het voltijds secundair onderwijs hebt gevolgd. Na het succesvol beëindigen van de verschillende modules, behaalt de cursist een certificaat Masseur.
Masseur Encora.
Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant. Met het certificaat Masseur ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. Het opleiding Masseur bestaat uit 2 opleidingsonderdelen.:
Cosmetisch masseur Syntra AB.
Word een professioneel cosmetisch masseur. Pas nadat je een degelijke theoretische basis hebt, begin je met praktijklessen massage. In 10 sessies leer je de belangrijkste grepen en knepen van het beroep. Deze technieken krijg je aangeleerd van een ervaren cosmetisch masseur.

Contacteer ons