Resultaten voor voetmassage limburg

voetmassage limburg
Voetmassage Limburg goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 23 resultaten voor voetmassage Limburg. 1 Méant Véronique. Rue de Battice 64, 4607 Berneau Dalhem. 2 Ilysium Puur Wellness Privé Sauna. Koning Leopoldlaan 84, 3920 Lommel. Hoofd, nek en schoudermassage. 3 Gilis Schoonheidsinstituut.
wellness Limburg
Prive sauna AQUAPUUR in Koersel, Limburg: prive sauna kapsalon wellness zonnebank.:
Tijdens onze behandelingen is het verplicht een slip te dragen Alle behandelingen worden uitgevoerd tot 21 uur. Op zaterdag-Zon en feestdagen suppl van 5 per uur niet per persoon. Massages met massagolie. Rug nek en schoudermassage 30. Gezichts hoofd en voetmassage 30.
speelautomaten
Voetmassage Limburg Natural Massage Brunssum.
De kenmerken van een voetmassage Deze voetmassage is gebaseerd op eeuwenoude Chinese voetmassage technieken. Tijdens de massage worden de reflexzones, acupressuur punten en de meridianen in de voeten en onderbenen behandelt. Door regelmatig een Chinese voetmassage te ontvangen, blijft het lichaam vitaal, jong en gezond.
lening

Hasselt, Limburg admin. Thaise Traditionele Ontspanningsmassage, Bubbelbad, Airco, Sauna, Voetmassage, Soapy Massage, Ontspannende oliemassage maakt uw totaal relaxed. Door middel van warme olie zullen de spierspanningen verminderen, de meer. Page 1 of 2 1 2. Fred op Pakjira Original Thaise Massage.
voetmassage
Voetmassage, Massage in Limburg: Boek direct online! Treatwell.
Voor elke prijs goede massagesalons, voetmassage. Super simpel de beste massagesalons, voetmassage in Limburg zoeken, vergelijken en boeken. In Limburg scoort het aanbod massagesalons, voetmassage, gemiddeld een 17 op basis van 17 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons, Limburg uitzoeken.
Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
t Rustpunt biedt u verschillende massages: relaxatiemasage, Hotstone massage, Hot Chocolate massage, kruidenstempelmassage, kaarsenmassage, Hammam massage en natuurlijk de DUO massage. Daarbij zal de sfeervolle omgeving, de heerlijke geuren, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek u begeleiden in een droomwereld van geborgenheid.
Voetmassage Vormingplus Limburg.
In twee sessies leer je hoe je iemand een fijne voetmassage kan geven en geniet je er zelf van. Een voetmassage geeft je niet alleen een prettiger gevoel. Ze zorgt er ook voor dat je helemaal ontspant en het bevordert je nachtrust.
Massage aan huis wellnessganesh.be.
Het voordeel van massage aan huis is dat u erna in kamer of badjas gewoon kan verder genieten of een dutje kan doen. Buiten Hasselt postcode 3500 vraag ik 33 eurocent per gemaakte km. Ik verplaats me enkel binnen Limburg, voor buiten Limburg geef ik je graag adres van collega door.
Informatie over massages en adressen van massageplaatsen.
Bij de Westerse massage ligt de nadruk op het spier en skeletstelsel van het lichaam. De meest gebruikte methode hier is de Zweedse massage. Deze massage werd oorspronkelijk ontwikkeld om de spierbewegingen van gymnastiek te reproduceren. Oosterse massage gaat uit van energiesystemen.

Contacteer ons