Zoeken naar anti stress massage

anti stress massage
Antistress massage antistress massage Antwerpen The Wellness Room.
Bij The Wellness Room in Antwerpen bent u verzekert van professionaliteit. Professionele anti stress massage in Antwerpen. Uit ervaring weten we bij The wellness Room dat een combinatie van rugmassage, met voetmassage en een hoofd-gezichtsmassage u volledig zal doen ontspannen.
bachbloesem
Anti-stress massage Ontspanning van rug, nek en schouders!
Anti-stress massage van de rug. Hot stone massage. Anti-stress massage van de rug. Sauna Wellness Massage Anti-stress massage van de rug. Een ideale manier om je even te ontspannen na een lange werkdag. De massage wordt aangevangen met een scrub van de rug.
lenen
De anti-stress massage is het ultieme tegengif voor stress!
We geven namelijk niet zo maar een deugddoende massage, want we werken tijdens de anti-stress massage ook specifiek op de energiebanen in je lichaam om blokkades weg te masseren en de energie beter te laten stromen. Tijdens de massage komt ook het hormoon serotonine vrij dat je een gelukkig gevoel bezorgt. Daardoor voel je je na onze behandeling altijd opgewekt en energiek. De anti-stress massage heeft meer voordelen dan enkel stress bestrijden!
tanksanering
Anti stress massage Wilrijk Sweet Relaxation.
Anti stress massage bij Sweet Relaxation te Wilrijk, nabij Antwerpen. Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders, rug en hals. Een Anti stress massage te Wilrijk bij Sweet Relaxation, in de buurt van Antwerpen is dan ook dé ideale manier om van deze klachten af te raken.
massage
Anti-stressmassage te Sint-Niklaas Alterna.
Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je genieten van professionele Anti-stress massages om zo met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor deze ontspannende massage bij Alterna Gezondheidscentrum!
Anti-stress massage.
Rug en schouder massage. Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders, rug en hals. Bij deze massage wordt vooral gewerkt op de ontspanning van de trapezius. Een betere circulatie van bloed en lymfevocht zijn het resultaat.
Anti-stress massage Nirvana, privé sauna massages Kontich Antwerpen.
Anti stress massage voetreflexologie Chiang Mai. Rug, nek en schouder massage voetreflexologie Surin. Thaise traditionele kruidenstempel massage Kho Samui. Hotstone verzorgende gezichtsmassage Phuket. Duo massage en privé sauna. Aroma olie massage en volledige lichaamsscrub. Anti stress massage en gelaats verzorging.
Anti stress massage en gelaats verzorging Nirvana, privé sauna massages Kontich Antwerpen.
Anti stress massage en gelaats verzorging. Geniet een uur van een ontspannende anti stress massage. Deze volledige lichaamsmassage concertreert zich in het bijzonder op de stresspunten in schouders, rug, nek en hoofd, uiterst aangewezen voor mensen die veel bureau en computerwerk verrichten.
Anti-stress massage 75min.
Anti-stress massage 75min. Deze massage geeft een heilzaam effect op de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Een harmonieus samenspel van een ontspannen lichaam en geest. Tip: je plant na deze massage beter geen activiteiten meer, zodat je thuis nog verder kan nagenieten van deze ontspannende massage. Terug naar Massage. Anti-stress massage 75min.

Contacteer ons